četvrtak, 14. studenoga 2013.

Građansko saslušanje o razotkrivanju VANZEMALJSKIH VRSTA spremno na DVD-u! - Citizen Hearing on ALIEN DISCLOSURE DVD Sets Ready!


HRV - U proljeće 2013 , skupina znanstvenika, svjedoka i aktivista je u Washingtonu organizirala ono što je danas poznato kao građansko rasprava/saslušanje o razotkrivanju postojanja vanzemaljskih vrsta . Pet dana između 29. travnja i 3. svibnja 2013, svjedoci iz deset zemalja prezentirali su događaje i dokaze, koji upućuju na izvanzemaljske kontakte s ljudskom rasom, šestorici voljnih članova Kongresa Sjedinjenih Američkih Država!

Od tih 30 sati iskaza od strane 40 svjedoka DVD je napravljen kako bi se podigla svijest o ovom važnom pitanju. Organizacija pod nazivom Građanska fondacija za raspravu, koja je neprofitna organizacija , ima plan kako iskoristiti ovaj zamah da bi se pitanje podiglo na globalnu razinu.

Sljedeći korak je pokretanje multi- nacionalne inicijative za zajedničku rezoluciju pred Općom skupština Ujedinjenih naroda kako bi se održala svjetska konferencija za procjenu dokaza koji ukazuju na prisustvo i izvanzemaljskih kontakta s ljudskom rasom. Također, nastoji se pokrenuti i Američki Senat da posluša svjedočenja iz različitih izvora vlade, vojske i drugih svjedoka koji su voljni svjedočiti o dokazima kontakta s vanzemaljskim vrstama . Ovaj video uradak pokazuje kako je saslušanje prošlo!

A ovdje je kratki uvod za dokumentarni film o samom saslušanju koji je trenutno u izradi! ENG- Here is the short trailer of the upcoming documentary about the Hearing...
ENG - In spring 2013, group of researchers, witnesses and activists came to Washington and organized what is now widely known as The Citizen Hearing on Disclosure. Five days between April 29 and May 3, 2013 witnesses from ten different countries spoke about events and evidence indicating an extraterrestrial presence engaging the human race to six former members of the United States Congress!

Out of these 30 hours of testimony from 40 witnesses a DVD is made as a tool to raise the awareness about this sirious question. The organization called Citizen Hearing Foundation, a non-profit organization, has several agendas in order to use this momentum and take this issue on global level.

The next step is to initiate a multi-nation initiative to put a joint resolution before the United Nations General Assembly calling for a U. N. backed world conference to assess the evidence pointing toward and extraterrestrial presence engaging the human race.

Also, efforts are made to initiate Senate and House hearings to hear testimony from various from government, military and other witnesses willing to testify regarding evidence that implies contact's with alien spieces. Watch the videos to see how it all went!




Nema komentara:

Objavi komentar