subota, 30. studenoga 2013.

Kvantno iscjeljivanje hipnotičkom terapijom

Dolores Cannon, terapistica regresije i ufolog, autorica 17 knjiga o informacijama iz prošlih života,  jedna je od pionira što i danas pruža mnoge informacije iz nekonvencionalnih izvora. Ona je svoju metodu nazvala kvantno iscjeljivanje hipnotičkom terapijom (QHHT tehnika).

Čuđenje je početak mudrosti. - Sokrat
Reaching (by G.M.B.)

Doloresinom tehnikom se u pojedinca izaziva stanje smonabulizma (Somnabulizam, poznatiji kao mjesečarenje, je fenomen izvođenja manje ili više složene i koordinirane psiho-motoričke aktivnosti u stanju spavanja.). Postiže se stanje transa kroz vizualizaciju. To je stanje koje u normalnim okolnostima doživimo dva puta dnevno: trenutak prije nego što postanemo svjesno budni te trenutak prije nego što zaspemo. Povijesno gledano, hipnotizeri izbjegavaju provođenje terapija s pacijentima u ovom stanju, zbog čudnih i često neobjašnjivih rezultata do kojih se dolazi.

Taj je rad s klijentima doveo Dolores do otkrića da bilo koji pojedinac može dobiti pristup iskustvima prošlih života koje su živjeli.  Nadalje, upoznavajući klijente u takvom stanju otkrila je beskonačno obrazovane, nepoljuljane aspekte svakog pojedinca, s kojima se može kontaktirati i komunicirati. Ovaj dio nas samih, kako je Dolores naučila, je uvijek prisutan i postoji ispod površine našeg svjesnog uma, pa to prikladno naziva podsvijest. Ta ista podsvijest je ona koja daje informacije o prošlim životima, baš kao što i obavlja trenutna iscjeljenja, kada je to prikladno. Ostali praktikanti QHHT tehnike (Quantum Healing Hypnosis Therapy) nadopunjuju golem opus Dolores Cannon te uvjerljivo podupiru zaključak da smo svi živjeli više drugih života i svi imamo podsvijest koja sadrži odgovore na bilo koje pitanje koje možemo imati o sebi i životu u kojem živimo.

U prevedenom video isječku autorica mnogih knjiga govori o svom radu i o načinu na koji dolazi do materijala za svoje knjige. Ako želite više informacija o Dolores Cannon posjetite njenu web stranicu: http://www.dolorescannon.com/


Živi dugo i napreduj! Gox


Nema komentara:

Objavi komentar